Garderobsröjning!

I dag har jag röjt i mina garderober! Känns väldigt befriande.

Så här gick det till: Alla plagg som jag definitivt ville ha kvar lade jag på sängen. Tveksamma alster fick hänga kvar i garderoben. Trasigt och utslitet slängdes. Kläder som var ok men som jag tröttnat på lade jag i en stor kasse. Till sist tog jag tag i de tveksamma, som orsakade min separationsångest. Jag ställde mig frågan om jag verkligen trodde att jag skulle sätta på mig plagget igen. Två blev kvar medan resten åkte i återvinningskassen. Nu kanske jag kan köpa något nytt snart....


/Katarina, TillDittHem

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S. Jensen » Frökenmuggen:  ”Vill beställa. Var?”

  • Hasija Ganibegovic » Frökenmuggen:  ”Hur kan jag beställa fröken mugg svart”

  • Selma » Frökenmuggen:  ”Har du frökenmuggar kvar?”

  • Alina Jonsson » Frökenmuggen:  ”Hej, finns dessa muggar kvar? ”

  • Helen Holmertz Österberg » Frökenmuggen:  ”Hejsan. Finns fröken muggen kvar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln