Vill du imponera med en god grillsås i sommar? Här är det enkla receptet:
 2 dl majonnäs
150g ajvar relish
1 msk champagnevinäger (alt. vit balsamico)
1 klyfta riven vitlök
salt
 

Läs hela inlägget »

Så här års blir det en hel del vattnande av växter. Nu har vi fått påfyllning av Ib Laursens populära vattenkanna. Den rymmer hela 3 liter och finns i grönt, svart och vitt. Pris:255:-

Läs hela inlägget »

Nu är det verkligen hög tid för solglasögon. Vi har Pilgrims fantastiskt snygga och bra bågar. Poliraliserade.Väldigt lätta och sköna. Från 399:-

Läs hela inlägget »

Upptäck Burbans ryggsäckar! Så smidiga, smarta och snygga. Stentvättat bomull och läderdetaljer. Mycket bekväma att bära. Två storlekar. Flera färger.

Läs hela inlägget »
Nu har vi fått in den fantastiska Aleppotvålen. Den är vårdande och naturligt antiseptisk, då den är gjord av lagerbärsolja. 100ml, 70:- Perfekt att ha med sig i väskan i dessa tider.
Läs hela inlägget »

Nu kan vi erbjuda hemkörning till dem som inte vill eller kan ta sig in till butiken. Leverans betalas med swish eller bankgiro i förskott och gäller i Göteborgsområdet. Leveransavgift till dörren, 49:-
Detta är ett samarbete vi har på Södra vägen och gäller även hos Törnrosa, Oles Döttrar och Alvhem.

Läs hela inlägget »

Nu om någonsin behöver vi lite uppiggande påsk. Fåglarna kvittrar och solen skiner. Man kan tro att allt är som vanligt. Vi skall inte gå ner oss mer än vi behöver. Tvätta händerna, håll avståndet, stanna hemma om du känner dig dålig och ta hand om de gamla. För övrigt behöver vi nog försöka leva på som vanligt om inte hela samhället skall krascha.

Läs hela inlägget »

Nu har vi öppnat butiken på Södra vägen i Göteborg igen. Nytt, fräscht och dessutom nytt namn. Nu heter vi formSmak. Välkomna in och botanisera!

Läs hela inlägget »

Förändringarnas tid är inne! Under januari tömmer vi lagret på TillDittHem. Vi startar tisdagen den 7/1. Vecka 2: 40%  Vecka 3: 50%  Vecka 4: 60%  Vecka 5: 70%
Vi stänger onsdagen den 29/1, för renovering och spännande förändringar. Men nu är det verkligen fyndläge! Vi öppnar åter den 29/2!

Läs hela inlägget »

Skåla in år 2020 utomhus och skåla med oömma champagneglas. Nyårserbjudande: 4 st glas, 199:- (249:-)
 

Läs hela inlägget »

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.