Förändringarnas tid är inne! Under januari tömmer vi lagret på TillDittHem. Vi startar tisdagen den 7/1. Vecka 2: 40%  Vecka 3: 50%  Vecka 4: 60%  Vecka 5: 70%
Vi stänger onsdagen den 29/1, för renovering och spännande förändringar. Men nu är det verkligen fyndläge! Vi öppnar åter den 29/2!

Läs hela inlägget »

Skåla in år 2020 utomhus och skåla med oömma champagneglas. Nyårserbjudande: 4 st glas, 199:- (249:-)
 

Läs hela inlägget »

Nu vänder man ut och in på hjärnverksamheten för att komma på de bästa klapparna till nära och kära. Kom in till oss på TillDittHem så ger vi er riktigt bra tips inför julen. Nu har vi även öppet till 16:00 på lördagarna fram till jul och 11-16 på söndagar.

Läs hela inlägget »

Nu är det dags för årets julmarknad på Södra vägen. Kom och träffa tomten, lyssna på körer, ponnyridning, foodtrucks, härlig shopping och mycket mer. Välkomna!

Läs hela inlägget »

Fin smidesljusstake med tillhörande batteriljus lyser upp i mörkret. Ljuset går att sätta på timer. Brinner 6 timmar och går av i 18 timmar. Endast 129:-

Läs hela inlägget »

Vi har fått in väldigt snygga och praktiska ryggsäckar lagom till skol- och arbetsstart. De finns i två storlekar och flera färger. 550:-/650:- Kraftig tvättad bomull och läderdetaljer. Från Burban.

Läs hela inlägget »

I sommar har vi tid att umgås. Spela spel är ett bra sätt att lära känna varandra, lära sig saker och få många goda skratt. Vi har många roliga frågespel i butiken som dessutom är lätta att ta med på resan. Från 115:- Även en perfekt sommarpresent.

Läs hela inlägget »

Nu kommer den härliga sommaren då vi umgås, äter och dricker gott. Vi har jättesnygga glas i plast som ser ut som kristallglas. Perfekt för utelivet och en fantastisk ersättare till engångsglas. Kanske den perfekta "gåbortpresenten"? Vi har den bästa tiden framför oss.

Läs hela inlägget »

Nu har vi fått in belysing som fungerar utomhus och dessutom är snygga. Lampor och ljusslingor i snygg design. Allt för sköna sommarkvällar. Se mer under heminredning

Läs hela inlägget »

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.