Den populära almanackan av Birgitta Lindeblad tog slut alldeles för tidigt i år. Många kunder blev utan och flera undrar verkligen hur de skall klara sig utan i år. En mångårig tradition är bruten.
Vi har i alla fall isskrapor, brickor, glasögonfodral och fickspeglar från den populära konstnärinnan. Hennes motiv piggar verkligen upp vardagen.

Läs hela inlägget »
 Våra atleter är en perfekt julklapp. Fungerar i alla åldrar och båda könen. En detalj som sticker ut i ett hem! Pris: 298:-
Läs hela inlägget »
Välkomna in och botanisera bland vår vinter- och julbelysning som är så härliga att tända nu när mörkret tar över.

Läs hela inlägget »
Nu ramlar alla nyheter för ett mysigare hösthem in till butiken. Dags att tända ljus och gosa till det i ett trivsamt hem efter en lång sommar vid stränder.
Läs hela inlägget »

En väggvas är jättebra att ta till när du vill ta sticklingar från dina favoritväxter. Låt växtfabriken ta fart. Väggvas: 125:-

Läs hela inlägget »

Nu har vi fått in nya underbara väskor från Nicky James. 3 modeller och mönster som gör en glad.

Läs hela inlägget »

På söndag är det Morsdag. Välkomna in så hjälper vi dig att hitta bästa presenten till din Mamma!

Läs hela inlägget »

Ett hem blir mest intressant om de som bor där sätter sin egen prägel på det. Våga skapa din egen stil och inte bara titta på vad som gäller för stunden. Nästa säsong är det något annat som gäller och det är lätt att tröttna på det som alla vill ha. Blanda nytt och gammalt, stoppa in lite oväntade detaljer, textil och växter för en mer spännande inredning. Undvik känslan av ett tidningsreportage eller en mäklarannons. Då blir det mycket mer intressant!

Läs hela inlägget »

Bort med snön och in med våren, tack. Nu närmar sig i alla fall Påsken och det är ju ett säkert vårtecken. Vi har nu mysiga påskartiklar på lager. Välkomna in och hitta din favorit.

Läs hela inlägget »