Nu har våra charmiga trälådor kommit in på lager igen. Indiska murstensformar med underbar patina. Pris: 125:-

Läs hela inlägget »

Nu har vi fått in 2st superfina funkisfåtöljer i väldigt fint skick. Pris: 3600:- för båda.

Läs hela inlägget »

Varför inte ge bort ett halsband i present eller till Alla hjärtans dag och samtidigt stödja "Läkare utan gränser"? Halsbandet kostar 329:- och då skänker Pilgrim 125:-  till den välgörande organisationen. Dubbel kärlek!

Läs hela inlägget »

Den 25/1 drar vinterrean igång på TillDittHem. Vårens alla spännande varor har börjat att ramla in till butiken och nu behöver vi verkligen all plats vi kan hitta. Välkomna in och fynda!

Läs hela inlägget »

Den populära almanackan av Birgitta Lindeblad tog slut alldeles för tidigt i år. Många kunder blev utan och flera undrar verkligen hur de skall klara sig utan i år. En mångårig tradition är bruten.
Vi har i alla fall isskrapor, brickor, glasögonfodral och fickspeglar från den populära konstnärinnan. Hennes motiv piggar verkligen upp vardagen.

Läs hela inlägget »
 Våra atleter är en perfekt julklapp. Fungerar i alla åldrar och båda könen. En detalj som sticker ut i ett hem! Pris: 298:-
Läs hela inlägget »
Välkomna in och botanisera bland vår vinter- och julbelysning som är så härliga att tända nu när mörkret tar över.

Läs hela inlägget »
Nu ramlar alla nyheter för ett mysigare hösthem in till butiken. Dags att tända ljus och gosa till det i ett trivsamt hem efter en lång sommar vid stränder.
Läs hela inlägget »

En väggvas är jättebra att ta till när du vill ta sticklingar från dina favoritväxter. Låt växtfabriken ta fart. Väggvas: 125:-

Läs hela inlägget »

Nu har vi fått in nya underbara väskor från Nicky James. 3 modeller och mönster som gör en glad.

Läs hela inlägget »